Despre mine

Despre mine, pe scurt...

Mă numesc Nagy Kinga Krisztina, sunt medic homeopat, specialist în Boli Infecțioase.

M-am născut în 1978, la București, aveam cinci ani, când familia mea s-a mutat acasă în secuime, la Odorheiu Secuiesc. Clasele I-VIII le-am urmat în Odorheiu Secuiesc, iar în 1997 am absolvit liceul teoretic Tamási Áron din Odorhei, profilul matematică fizică. Facultatea de medicină am urmat-o la Târgu Mureș, tot acolo mi-am făcut specializarea în Boli Infecțioase.

„Adevăratul act al descoperirii nu consistă în a găsi pământuri noi, ci în a vedea cu ochi noi.” (Marcel Proust)

Doresc să vină și aștept cu nerăbdare ziua în care Homeopatia, dincolo de acele multe dovezi clinice, va dobândi și demonstrare în laborator, care cu siguranță se va întâmpla în domeniul cvantumfizicii. Dar până atunci eu voi practica Homeopatia Clasică cu mult drag. Mulțumesc din suflet soțului meu, celor trei copii ai mei dragi, părinților și prietenilor mei buni. Cu multă recunoaștere îi mulțumesc dlui profesor George Vithoulkas, un om cu totul special, înțelept și cu vaste cunoștințe, profesorului Jorgos Kavouras, cel care mă învață și este medicul fantastic al familiei mele, Mariei Chorianopoulou pentru prietenia și ajutorul ei, profesorilor mei din Cluj, pentru prietenii mei homeopați din Timișoara, care transmit cu mult suflet cunoștințele și din rândul cărora îmi face mare plăcere să fac parte. Mulțumesc colegilor mei medici, care m-au învățat medicină și care mă ajută în continuare. Nu în ultimul rând le mulțumesc pacienților mei, căci de la ei, prin ei pot învăța cel mai mult, încerc să le răsplătesc ajutorul cum pot eu mai bine. Dar înainte de toate îi mulțumesc lui Dumnezeu că am posibilitatea să trăiesc, ceea ce trăiesc…

www.homeoclasic.ro

Siteul homeoclasic.ro l-am creat în primul rând pentru ca pacienții și toți cei interesați în Homeopatie să beneficieze de informații, în scopul obținerii a celor mai bune rezultate. În al doilea rând doresc ca Homeopatia Clasică să se răspândească în rândul poporului meu, care în acest scop trebuie să aibă acces la resurse autentice, iar eu consider că cel de la care se poate învăța foarte multă Homeopatie, precum și în alte aspecte ale vieții este Profesorul George Vithoulkas, cel mai mare homeopat al timpurilor noastre.

Datele utilizate pe site se bazează pe informații obținute de la profesorii mei clasici, fiecare video sau articol a ajuns pe site cu acordul sau la recomandarea Academiei Internaționale a Homeopatiei Clasice din Alonisos. Traducerile în română le datorez dnei dr Mariana Tărniceru, medic homeopat din Timișoara.

Odorheiu Secuiesc, 10 aprilie 2016.

Romanian

Copyright © 2016 dr. Nagy Kinga Krisztina. All Rights Reserved. Vector by jIT