Cursuri ale Academiei

Șansa vieții tale!
Poți învăța ce-i mai bun de la cel mai bun!
 
 
Acum este șansa ta de o viață de a învăța practica corectă a homeopatiei de la homeopatul cu renume internațional, profesorul George Vithoulkas.
 
Fiecare curs prezintă o gamă largă de cazuri vii, managementul lor include luarea și analiza cazului, evaluarea patologiei, compararea remediilor, filozofie homeopată, strategii de prescriere a remediilor și o înțelegere aprofundată a dificultăților care intervin în practica homeopată.


Cursuri cu George Vithoulkas 

 
Toate cursurile sunt predate de Profesorul Vithoulkas, participanții având beneficiul a cincizeci și cinci de ani de experiență în homeopatie.
 
Cursurile au obiectivul de a prezenta modul corect de a gândi în procesul luării de caz, demonstrând cum evaluarea și analiza corectă a simptomelor rezultă în stabilirea exactă a remediului homeopatic - a remediului similimum.
 
Se discută teoria Nivelurilor de sănătate, administrarea și potența remediilor homeopatice, luând în considerare parametri esențiali. Nivelurile de sănătate este un principiu revoluționar nu numai în homeopatie, dar în medicină în general. Prin această nouă gândire se poate aprecia dacă pacientul se ameliorează sau regresează în urma unui tratament specific, homeopatic sau de oricare alt fel, oferind un indice clar când interpretăm dacă pacientul s-a vindecat într-adevăr sau este vorba doar de o ameliorare a simptomelor.
 
Profesorul George Vithoulkas în studiul Materiei Medica subliniază esența remediilor și prezintă idei noi, care ajută la conștientizare și o mai bună înțelegere în ceea ce privește funcția corpului uman în sănătate și boală. 
 
Pe scurt, la Academia Internațională de Homeopatie Clasică studentul va avea oportunitatea de a înțelege în practică abordarea homeopatică unicistă, dar cel mai important este că va cunoaște din proprie experiență eficiența homeopatiei clasice, a homeopatiei hahnemanniene.
 
Scopul Academiei este de a-și pregăti acei mulți studenți, care vin din toate colțurile lumii să devină vindecători profesionali și autentici ai homepatiei hahnemanniene clasice și în timp piloni respectați ai societății.
 
Cursurile Academiei Internaționale de Homeopatie Clasică sunt cursuri academice unic acceptate de către mai multe renumite universități de medicină.
 
 
www.vithoulkas.com  www.vithoulkas.edu.gr

 

 

Academia Internațională a Homeopatiei Clasice

Copyright © 2016 dr. Nagy Kinga Krisztina. All Rights Reserved. Vector by jIT