Tanfolyamok az Akadémián


George Vithoulkas előadás közben

Az élete legnagyobb lehetősége!
Tanulja a legjobbat a legjobbtól!
 
 

Élete legnagyobb lehetősége, hogy a homeopátia helyes gyakorlatát a nemzetközileg elismert homeopatától, George Vithoulkas professzortól sajátíthassa el.

 

Mindegyik tanfolyam élő esetek széles körét mutatja be és azok kezelését. Ez magába foglalja az eset felvételt, az eset elemzését, a kórós elváltozások felmérését, a homeopátiás szerek összehasonlítását, homeopátiás filozófiát és a szerjavaslat stratégiáit, mélyreható betekintést nyújtva a homeopátiás gyakorlatban felmerülő nehézségekbe.
 
Minden kurzust Vithoulkas professzor vezet, ahol a résztvevőnek lehetősége nyílik arra, hogy a professzor ötvenöt éves tapasztalatából részesedjen. A tanfolyamok célja, hogy megmutassák a helyes gondolkodásmódot az esetfelvétel folyamatában és azt, ahogyan a tünetek helyén való értelmezése az esetelemzés során elvezet a szükséges homeopátiás szer - a similimum- megtalálásához.
 
Továbbá feldolgozásra kerül az Egészség szintjeivel kapcsolatos elmélet, a homeopátiás szerek adagolása és az alkalmazott potencia, számos lényeges paraméter figyelembevételével. Az Egészség szintjeihez kapcsolódó elv nemcsak a homeopátiában számít úttörőnek, hanem általában az orvostudományban. Ez egy olyan gondolatrendszer, amely meghatározza, hogy a beteg javul vagy romlik egy adott kezelés hatására, legyen az homeopátiás vagy bármilyen más kezelési mód. Az egészség szintjeinek ismerete által megállapítható, hogy a beteg egészsége ténylegesen javult-e a kezelés hatására vagy egyszerűen csak a tünetek javultak.
 
George Vithoulkas professzor a Materia Medica tanulmányozása során nagy hangsúlyt fektet a leglényegesebb, esszenciális összehasonlításokra és egy új megközelítést fogalmaz meg, amely által az emberi test egészséges és betegségbeli működése iránti fogékonyságot és a megértést támogatja.
 
Röviden, a Klasszikus Homeopátia Nemzetközi Akadémiáján tanuló homeopata az unicista homeopátiás megközelítést sajátíthatja el, de még ennél is fontosabb, hogy saját maga megtapasztalhatja a klasszikus hahnemanni homeopátia hatékonyságát.
 
Az Akadémia célja, hogy a világ minden tájáról érkező számos diákját felkészítse arra, hogy a klasszikus hahnemanni homeopátia hiteles szakmai gyakorlójává és idővel a társadalom megbecsült pillérévé váljon. Nagy jelentőséggel bír az a tény, hogy a Klasszikus Homeopátia Nemzetközi Akadémiájának tanfolyama egyedülálló módon, az egyetlen akadémiai homeopátiás kurzus, mely néhány nagynevű orvosi egyetem által is elfogadott és alkalmazott homeopátiás oktatási program.
 
 

Klasszikus Homeopátia Nemzetközi Akadémiája

Copyright © 2016 dr. Nagy Kinga Krisztina. All Rights Reserved. Vector by jIT